Yedek parça siparişim ne zaman gelime geçer?

22-07-2022 12:03
GARAJ101'de satışa sunulan ürünlerin neredeyse tamamı stoklarımızdan çıkmaktadır. Tüm siparişler geldiği anda faturalandırıp paketlenir ve kargoya verilir. Bununla beraber stoklarımızda anlık olarak bulunmayan ve ana tedarikçiden gelecek olan ürünler de satışta yer almaktadır. Bu tedarik süreci genelde 1 günde yapılmaktadır. Yani bir ürün stoklarımızda yoksa bile sipariş geldiğinde ertesi gün kargoya verilebilmektedir. 

Faturası kesilip özenlenen paketlenen siparişiniz anlaşmalı olduğumuz kargo firmasına teslim edilir. Tarafınıza kargo ile gelecek ürünler Türkiye'nin büyük bölümüne (İstanbul'a mesafesi 800 km olan bölgelere kadar) ertesi gün ulaşabilmektedir. Bunun dışındaki bölgelere 48 saat içerisinde ulaşmaktadır. 

Siparişiniz kargoya verildiğinde tarafınıza SMS ve E-mail ile kargo takip numarası gönderilmektedir. Bu kargo takip numarası ile siparişinizi takip edebilir, siparişinizin nerede olduğu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Tüm bunların dışında kargo süreci ile ilgiii bilgi almak istiyorsanız Whatsapp destek hattımızdan bilgi almak için lütfen çekinmeyin!
.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.