Yedek Parça satın alacağım ama uyumlu parçayı nasıl bulurum?

22-07-2022 11:58
GARAJ101'de araç marka ve modellerine göre kategorilendirme sistemiyle müşterilerimizin doğru ürüne ulaşması kolaylaştırılmıştır. Öncelikle aracınızın markası, sonra modelini ve sonrasında da ihtiyacınız olan yedek parçanın grubunu bulmanız gerekir.

Buna rağmen uygun olan parçayı bulmada tereddüt yaşıyorsanız tarafımızla irtibata geçebilirsiniz. Whatsapp destek hattı üzerinden aracınızın ilgili bilgileri istenecek ve ihtiyacınız olan yedek parçayı bulmanıza yardımcı olunacaktır. Çoğu zaman aracınızın şasi numarasını almak doğru parçayı tespitte yeterli olmaktadır.

Bazı yedek parça grupları (kaporta, süspansiyon, aydınlatma gibi) sağ ve sol olarak ayrılmaktadır. İhtiyacınız olan yedek parçanın aracınızın sağ veya sol tarafı için mi olduğunun doğru olarak tespit edilmesi gerekir. Aracın içinden bakıldığında şoför tarafı sol, yolcu tarafı sağ olarak belirlenmiştir. 

Bununla beraber internet üzerinden ilk defa yedek parça siparişi verecekseniz bunun için whatsapp hattımızdan destek almanızı öneririz. 
.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.